top of page

FAQ:

Kan ik rekenen op advies?

Absoluut, bij elke twijfel of vraag over zowel de producten als de webshop kan je me bereiken via de chat op de website zelf of via mail (hi.wildorange@gmail.com). Als het om advies gaat, zet ik het gesprek graag verder via whatsapp of zoom. Zo kan ik je gezicht goed zien en kan ik het juiste advies geven.

 

Ik draag bijna geen make-up, waar moet ik beginnen?

Dan raden we je aan te beginnen met een goede basis: 

  • een primer, 

  • een minerale foundation

  • het concealer pro palette

  • een blush 

  • een mascara

 

Met deze producten krijg je een natuurlijke frisse blik zonder dat mensen zien dat je echt make-up draagt. 

 

Welke betaalmiddelen accepteren jullie?

We accepteren Bancontact, maestro, Klarna en daarnaast accepteren we verschillende kredietkaarten, waaronder de voornaamste VISA & Mastercard.

 

Hoe zit het met verzendkosten? 

VERZENDING BELGIË

 

Alle pakketjes worden binnen 1 tot 4 werkdagen verwerkt en verzonden. Je ontvangt per mail een track & trace-code waarmee je het pakketje kan volgen van verzending tot levering. Pakketjes worden niet verwerkt of verzonden tijdens het weekend of op feestdagen. Voor levering van pakketjes in België rekenen we een verzendkost aan van € 5. Vanaf € 100 is de verzending van je pakketje gratis.

 

PAKKETJE AFHALEN

 

Je kan je pakketje ook afhalen in de onze studio. Gelieve hiervoor een mailtje te sturen naar hi.wildorange@gmail.com, wij geven dan aan wanneer je pakketje klaar is voor afhaling en op welke momenten je het kan ophalen.

 

VERZENDING BINNEN EUROPA

 

Alle pakketjes worden binnen 2 tot 5 werkdagen verwerkt en verzonden. Je ontvangt per mail een track & trace-code waarmee je het pakketje kan volgen van verzending tot levering. Voor levering in het buitenland rekenen we een verzendkost aan van € 9. Vanaf € 150 is de verzending van je pakketje gratis. 

 

Binnen welke termijn mag ik mijn pakketje verwachten? 

De verzending wordt verwerkt tussen 2 tot 5 werkdagen, binnen deze termijn kan je dus jouw pakketje verwachten. 

 

Kan ik mijn pakketje retourneren?

Aangekochte goederen mogen enkel teruggestuurd worden op voorwaarde dat het product in originele staat is. Dit betekent ongebruikt, ongeopend en niet beschadigd. Producten mogen binnen 14 dagen na ontvangst teruggestuurd worden en dit gebeurt op eigen kosten. Enkele gevallen waarin dit niet op eigen kosten dient te gebeuren is indien de inhoud van het pakketje onjuist is of het pakketje schade heeft opgelopen tijden de verzending. 

 

Om een product retour te sturen, mag je een mailtje sturen naar hi.wildorange@gmail.com met het bestelnummer, het product dat je wenst te retourneren en de reden van retour. 

 

Adres waar je de retour naar mag terugsturen is: 

 

Wild Orange Make-up

TAV Barbara Evens

Processieweg 11

1860 Meise

 

Binnen hoeveel tijd wordt het geld van mijn retour teruggestort?

Terugbetalingen worden binnen 14 dagen na ontvangst van de retour terugbetaald via overschrijving op het rekeningnummer waarmee de betaling is gebeurd.

bottom of page