top of page

WELKOM BIJ WILD ORANGE!

Hi, ik ben Barbara, de make-up artist en hairstylist achter Wild Orange. Bij wijze van old-school Pinterest bord verzamelde ik op jonge leeftijd al beauty magazines & ondervond ik dat jezelf goed voelen essentieel is in alles wat je doet en wil bereiken. 

 

Ik ben altijd gefascineerd geweest door alles rond ‘beauty’. Niet door wat het is, maar wat het met je doet. Het is een vorm van expressie waarbij je buiten de lijntjes kan kleuren. Het is een opkikker die je sterkste punten benadrukt. Kortom, het is een middel om je beste zelf te zijn & te laten zien. 

 

Ik werk al een aantal jaren in de marketing in een bureaujob, maar ik ben tot een punt gekomen dat ik zaken op mijn manier wil doen. Aangezien het ondernemersgevoel al lang in mij zit, heb ik besloten hier ook helemaal voor te gaan. Ik heb me opnieuw bijgeschoold in haar en make-up zodat ik de beste kwaliteit kan leveren. Daardoor kan je gerust zijn dat je samenwerkt met iemand die 100% gekozen heeft voor wat ze doet en dit met tonnen passie.  

De naam 'Wild Orange' benadrukt voor mij warmte, puurheid en aardse tinten, iets waar ik helemaal voor sta. Ik hecht zeer veel belang aan kwaliteit en hanteer daarom de regel dat ik enkel huidvriendelijke producten uitkies die ik zelf gebruik en waar ik 100% achter sta. Mijn diensten bestaan uit training, workshops, huwelijken en fotoshoots waarbij we de sterktes gaan benadrukken. In alles wat ik doe ga ik mee opzoek naar wie je bent of wil zijn en hoe je looks hierbij kunnen aansluiten. Ik doe dit op een warme en open manier zodat we tot het juiste resultaat komen. Jouw tevredenheid is mijn geluk, dus daar gaan we voor!

523823C9-AD0D-45AF-8366-6FF3366D4D60_1_1

MAKE-UP BY

Barbara Evens 

Make-upproducten 2.png

"Ik kies enkel

huidvriendelijke producten 

die ik zelf gebruik

en waar ik 100%

achter sta." 

Make-upproducten 2.png
Make-upproducten 2.png

PORTFOLIO

bottom of page