top of page

6 MINERALE MAKE-UP MYTHES ONTKRACHT


Heb jij al eens minerale make-up gebruikt? Zo niet, dan kan je je hier al snel wat vragen bij stellen en hier misschien kritisch tegenover staan. Wij ontkrachten daarom 6 mythes over minerale make-up. Geef het zeker een kans, je huid zal je ZO dankbaar zijn!


Minerale make-up kleuren swatches

1/ IK KRIJG BIJNA GEEN DEKKING MET MINERALE MAKE-UP

De minerale make-up van Bellapierre werkt als concealer en foundation in één. Ongeacht je rode vlekken hebt van acne, bruine vlekken veroorzaakt door de zon of zelfs moedervlekken. Door de juiste toepassing (kabuki met draaibewegingen) te gebruiken kan je gemakkelijk alle onvolkomenheden bedekken. Doordat we werken met pure mineralen is het belangrijk dat je mét draaibewegingen het poeder aanbrengt. Dit zorgt er namelijk voor dat de mineralen gaan opwarmen en zo goed opgenomen worden door de huid. Daarnaast houdt het poeder dan ook nog eens extra lang.


Producten: Bellapierre loose foundation - Wild 'O Make-up Kabuki Brush - Bellapierre loose bronzer

2/ MIJN HUID DROOGT UIT VAN MINERAAL POEDER

Veel mensen denken dat een poeder de huid zal uitdrogen, maar dat is helemaal NIET WAAR! Wat de huid uitdroogt zijn de vulstoffen en additieven die andere cosmetische bedrijven gebruiken. Bellapierre gebruikt geen talk, waardoor deze foundation juist de huid gaan hydrateren.


3/ MIJN PORIËN GERAKEN VERSTOPT VAN HET POEDER

Onze producten zijn niet-comedogeen en olievrij, hierdoor zullen de poriën niet verstoppen en kan jouw huid steeds blijven ademen.


4/ POEDER ZAL MIJN RIMPELTJES BENADRUKKEN EN ME ER OUDER DOEN UITZIEN

Onze producten werken goed op alle huidtypes. Onze make-up zal zelfs licht reflecteren, waardoor je minder rimpels ziet. Voordat je de make-up aanbrengt, kan je best hydrateren met onze make-up primer. De zijdezachte primer vult de rimpels, waardoor je een vlekkeloze finish zal bereiken.


Product: Bellapierre HD Primer5/ JE ZIET HET POEDER HEEL ERG OP DE HUID LIGGEN

Minerale make-up bezorgt je een zeer mooie natuurlijke glow. De mooie dekking komt omdat minerale make-up olie-bindende eigenschappen heeft die ervoor zorgen dat het poeder echt smelt in de huid en een heel natuurlijke glowy finish nalaat. De huid behoudt zijn hydratatie en blijft een hele dag ademen met het minerale poeder.


6/ HET IS NIET IDEAAL VOOR DE GEVOELIGE HUID

De producten van Bellapierre zijn hypoallergeen. Dat wil zeggen dat je er niet kan op reageren. Dit merk staat trouwens ook op de anti-allergische lijst! Dit is een lijst met te gebruiken producten voor mensen met een (zware)allergie.


Producten: Bellapierre loose blush - Bellapierre mineral lipstick - Bellapierre eyeshadowsbottom of page